Prínosy a trendy CRM - Škvarčeková, Oľga
CRM (Customer Relationship Management) – systémy pre riadenie vzťahov so zákazníkmi. Prínosy CRM aplikácií. Moduly CRM, implementácia CRM. CRM v roku 2015, najvyššie priority CRM aplikácií v roku 2015.