Lego hľadá ekologický supermateriál - Legéň, Marek
Investície dánskeho výrobcu svetoznámej stavebnice do výskumu a vývoja, aby do roku 2030 nahradil ropu udržateľnými surovinami. Hľadanie novej vhodnej suroviny z nefosílnych zdrojov, obnoviteľných či recyklovaných. Každoročné zvyšovanie zisku.