Niektoré možnosti podpory podnikavosti vo formálnom a neformálnom vzdelávaní v Slovenskej republike - Velichová, Ľudmila
Podnikateľské vzdelávanie ako súčasť formálneho vzdelávania. Prínosy podnikateľského vzdelávania na jednotlivých stupňoch formálneho vzdelávania. Podnikateľské vzdelávanie ako súčasť neformálneho vzdelávania.