Spoločná mena vraj potrebuje euroštát - Lehuta, Michal
Spoločná správa piatich európskych inštitúcií s názvom Dokončenie európskej hospodárskej a menovej únie. Plán na užšiu spoluprácu členov eurozóny. Navrhované dokončenie eurozóny. Slovensko za eurofederáciu. Spoločný rozpočet eurozóny. Spoločná podpora v nezamestnanosti.