Turecko bojuje na dvoch frontoch - Pressburg, Adrian Peter
Krvavý teroristický útok v juhotureckom Suruči. K útoku sa prihlásilo radikálne hnutie Islamský štát (IS). Vojenská odveta Turkov. Mimoriadna schôdza NATO. Kurdská otázka. Kurdský separatizmus - prvoradá hrozba bezpečnosti štátu. Erdoganova optika.