Analýza finančných zdrojov MSP pôsobiacich na území SR - Kosztanko, Simona, 1988-
Finančné zdroje malých a stredných podnikov (MSP). Spôsoby získavania cudzích zdrojov financovania ako najproblematickejšia oblasť, ktorou sa musia MSP zaoberať. Využívanie zdrojov financovania MSP.