Firma z lega - Vavrová, Tatiana
Američan Sean Kenney je jeden z dvanástich staviteľov lega vo svete, ktorým dánsky výrobca udelil status certifikovaných profesionálov. Na stavaní lega si Kenney založil svoje úspešné podnikanie.