Karvašovci - Vavrová, Tatiana
Rozhovor so synom významného slovenského národohospodára a právnika Imricha Karvaša. Životný príbeh a pôsobenie Imricha Karvaša ako aj jeho syna Milana Karvaša, ktorý sa venoval a aj v súčasnosti venuje vede a výskumu v chémii.