Konsolidovaná účtovná závierka v znení novely zákona o účtovníctve od 1.7.2015 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Materská účtovná jednotka - základné pojmy. Konsolidovaná účtovná závierka verejnej správy a ústrednej správy, súhrnná účtovná závierka verejnej správy.