Čo prináša Jaguar Land Rover - Kvašňák, Lukáš
Príchod britskej automobilky Jaguar Land Rover na Slovensko. Úspešné automobilové závody na Slovensku. Kvalita dodávateľov ako konkurenčná výhoda, na ktorej môže Slovensko stavať. Výška investície. Štátna pomoc. Lokalita nového závodu v priemyselnom parku Nitra Sever. Nové pracovné miesta. Využitie duálneho vzdelávania.