<An> Evaluation of selected economic areas according to similarity of supply and demand shocks - Kappel, Stanislav
Porovnanie ponukových a dopytových šokov v oblastiach NAFTA a MERCOSUR s eurozónou. Využitie metód korelačnej a štruktúrnej vektorovej autoregresie. Teória optimálnej menovej oblasti. Dáta z EUROSTAT, OECD a CEPALSTAT.