Stav systému súkromého zdravotného poistenia v USA - Popovič, Ján
Analýza zdravotnej starostlivosti v USA. Privátne zdravotné poistenie ako dominantný nástroj jej financovania. Hodnotenie jeho vplyvu na dostupnosť a efektivitu zdravotníckych služieb pre jeho užívateľov.