Pravidlá rozpočtovej zodpovednosti a návratné zdroje financovania obce - Konečná Veverková, Ingrid
Pravidlá rozpočtovej zodpovednosti pre územnú samosprávu. Pravidlá používania návratných zdrojov financovania. Zákonné podmienky používania a prijatia návratných zdrojov financovania.