Determinants of export performance: comparison of central european and baltic firms - Cieślik, Andrzej
Výška exportu ovplyvnená úrovňou produktivity, veľkosťou firmy, podielom absolventov v produktívnom zamestnaní a internacionalizáciou firmy. Výskum pre baltské krajiny a V4.