Konkurenceschopnost zemí V4 z hlediska strategie Evropa 2020 - Kliková, Christiana
Konkurencieschopnosť EÚ podľa stratégie Európa 2020. Vzťah Indexu konkurencieschopnosti Európa 2020 k jej najvýznamnejším iniciatívam. Konkurencieschopnosť krajín Vyšehradskej skupiny podľa Indexu Európa 2020.