Barriers in the way of social innovation: Lessons from the Slovak Republic - Szüdi, Gábor
Koncept sociálnej inovácie - OECD. Tvorba nových sociálnych vzťahov a spolupráce. Formálne a neformálne, individuálne a spoločenské bariéry implikácie inovácií. Riešenia prekonania bariér: podniky mestských samospráv a angažovanosť neziskových organizácií. Zodpovednosť štátu pri zdolávaní prekážok pri zavádzaní sociálnych inovácií.