Vybrané riziká kapitalizačného dôchodkového systému - Sika, Peter, 1975-
Nevyhnutnosť neustálych reforiem dôchodkového systému v Slovenskej republike, nakoľko dôchodkový systém sa stáva pod vplyvom sociálno-ekonomických ukazovateľov (starnutie obyvateľstva, nezamestnanosť a pod.) neudržateľný. Analýza vybraných rizík kapitalizačného dôchodkového systému v kontexte ohrozenia budúcej úrovne dôchodkových dávok a životnej úrovne obyvateľstva.