Flexibilita a lokalizace práce: přehled konceptuálních náhledů a jejich relevance pro výzkum metropolitních regionů v Česku - Svoboda, Peter
Základné teoretické prístupy k štúdiu flexibility a lokalizácie práce. Špecifické podmienky flexibility a lokalizácie práce v Českej republike.