Revue sociálno-ekonomického rozvoja vedecký recenzovaný on-line časopis
Teoretické a praktické otázky sociálno-ekonomického rozvoja, aktuálne trendy a perspektívy spoločensko-ekonomického vývoja v krajinách EÚ a vo svete.