E-shop z vás Baťu nespraví a možno áno, ak viete, ako na to! - Jaroušek, Richard
Výhody, úspech a spustenie internetového obchodu. Dobré rady pre podnikateľov začínajúcich podnikať na internete. Preprava, logistika, skladovanie, reklamácie, platby za tovar a starostlivosť o zákazníkov.