Program manažment a Projektové portfólio - Minárik, Peter
Riadenie projektového portólia "Projekt Portfolio Management" - PPM. Projektový manažment je nástroj na dosiahnutie kvalitných výsledkov projektu. Efektívne využívanie zdrojov medzi jednotlivými projektmi na dosiahnutie strategickej zmeny a vízie firmy.