Byť alebo nebyť slovenským manažérom? čo sa o slovenských manažéroch môžu dočítať ich zahraniční kolegovia? - Gáboríková, Eva
Slovenskí a rakúski manažéri. Slovenská a rakúska obchodná kultúra. Porovnanie dimenzií a hierarchia rakúskej a slovenskej obchodnej kultúry. Dodržiavanie pravidiel a plánovanie obchodných stretnutí.