Development of Corporate Responsibility of SMEs in the Slovak Republic - Dubcová, Gabriela, 1968-
Výskum v oblasti vnímania konceptu CR, klasifikácii aktivít v sociálnej, ekonomickej a environmentálnej dimenzii CR a špecifikácii motívov, výhod a rizík zavedenia CR v podniku. Podpora Európskej komisie dokumentom Európa 2020.