Hodnocení intelektuálního kapitálu v procesu liberalizace poštovního trhu - Gottwald, Dalibor
Pojem intelektuálny kapitál na trhu národných poštových operátorov. Ukazovatele úrovne intelektuálneho kapitálu v procesu liberalizáce poštového trhu.