Ako si vybrať CRM systém? - Kvasnicová, Jana
CRM (Customer Relationship Management), pomáha vytvárať a posilňovať vzťahy so zákazníkmi. Význam CRM v jednotlivých fázach životného cyklu zákazníka. Na čo si dávať pozor pri hľadaní vhodného CRM systému.