Vzdelávanie: Prepojiť štúdium a prax - Brezovský, Jozef
Logistické vzdelávanie v podmienkach Slovenskej republiky v počiatočnej fáze. Slabá podpora štátu pre vzdelávanie. Faktory, ktoré ovplyvňujú logistiku. Slabé prepojenie štúdia s praxou. Rastúci potenciál logistiky. Pomerne široká ponuka logistického vzdelávania. Študium logistiky na vysokých školách.