Procesy: Simulovať sa oplatí - Oravec, Jozef
Úloha simulácie v plánovaní výroby a logistiky. Optimalizácia plánovania a riadenia zákaziek. Istejšie plánovanie. Nasimulovaný personál. Lepší výber dodávateľov.