Kontrola nákladov: Nové úlohy facility manažmentu - Oravec, Jozef
Hlavná náplň facility manažmentu. Rýchly vývoj komplexného odboru. Rozširovanie ponuky služieb. Energetika pod kontrolou. Informačný model budovy (BIM - Building information modeling).