Creating new knowledge assisted by computational devices - Andrášik, Ladislav
Tvorba nových socio-ekonomických znalostí komunikácie človeka s IKT vďaka experimentom vo virtuálnom laboratóriu s využitím konvenčných metód indukcie a dedukcie. Mentálne modely v ekonomike a primitívne modelovanie abstraktného konkurenčného trhu. Tvorba modelov v aplikácii Softbot.