Hodnotenie vzdelávania na vysokých školách - Srnánková, Ľubomíra
Prieskum o uplatnení absolventov vysokých škôl na trhu práce, ktorý mapuje problematiku hodnotenia vzdelávania na vysokých školách cez prizmu pracovných skúseností absolventov vysokých škôl.