Total environmental assessment framework in an organization - Molnár, Pavol
Tri druhy ukazovateľov udržateľnosti: environmentálny, sociálny a ekonomický. Charakteristika a vlastnosti modelu všeobecného hodnotenia podniku. Environmentálny dopad procesov v podniku podľa EN ISO 14001. Tvorba politiky korporátnej sociálnej zodpovednosti