Exchange rate pass-through in central and eastern Europe: a panel bayesian VAR approach - Nalban, Valeriu
Vplyv vývoja medzinárodných cien na domáci výmenný kurz, resp. na výrobné a spotrebiteľské ceny skúmaný v rámci panelového bayesiánskeho VAR modelu. Analýza v Rumunsku, ČR, Maďarsku a Poľsku.