Signaling by underpricing the initial public offerings of primary listings in an emerging market - Čornanič, Aleš
Signalizačný model podcenenia hodnoty verejnej zákazky od poľských podnikov s cieľom výhodnejšej emisie akcií. Význam právneho systému a inštitucionálneho zázemia pre empirické skúmanie. Využívanie informačnej asymetrie medzi investormi na rozvíjajúcich sa trhoch.