R&D investments, technology spillovers and agricultural productivity, case of Czech republic - Ratinger, Tomáš
Kointegračná analýza kvantifikácie efektu investícií vo vede a výskume na produktivitu v poľnohospodárstve. Vývoj výdavkov na vedu a výskum a vývoj poľnohospodárskej produkcie v ČR. Rozdiel vplyvu domácich a zahraničných investícií do vedy a výskumu.