Economic aspects of the LTPD single sampling inspection plans - Klůfa, Jindřich
LTPD (Lot Tolerance Percent Defective) - tolerované množstvo nepoužiteľných vzorových kontrolovaných plánov. Porovnanie s plánmi Dodge-Rominga z ekonomického hľadiska.