Multikulturní problémy ve firemní kultuře - Neuwirthová, Magda
Konflikty, ktoré vznikajú príchodom zahraničného managementu do cudzieho hostiteľského prostredia. Analýza príčin najčastejších konfliktých situácií. Konkrétne prípady z praxe a návod na efektívnu multikultúrnu komunikáciu.