Vplyv umelej inteligencie na rozvoj produktov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Umelá inteligencia, jej využitie a rozvoj mechatroniky. Nové vlastnosti výrobkov, ktoré majú v sebe rôzne prvky z mechaniky, elektroniky, softvéru a takzvanej aktoriky, a ktoré robia tieto výrobky inteligentnými.