Ako ďalej na Východe? - Škvrnda, František
Trhliny dominancie Západu vo svete. Záujem Európskej únie o východnú Európu - Východné partnerstvo. Projekt žiadnemu zo štátov nesľubuje prijatie do EÚ a nie je namierený proti Ruskej federácii. Negatívny vplyv tlaku NATO.