Rezeption der Niveaustufen und kompetenzskalen des Gemeinsamen Europäischen referenzrahmes in berufsbezogenen tests und Prüfungen - Mrázová, Mária
Prehľad certifikátov a osvedčení znalostí cudzieho jazyka od popredných poskytovateľov certifikátov v nemčime. Úloha popisov a hesiel v certifikátoch.