[Frankofónna Afrika] - Povchanič, Štefan
Recenzia na učebnicu, ktorá predstavuje krajiny severoafrického Maghrebu ( Alžírsko, Maroko) a západnej Afriky (Mauretánia,Senegal, Guinea-Bissau, Guinea a Pobrežie Slonoviny).