Zmena vzťahu USA ku Kube - Škvrnda, František
Nevyhnutnosť skončenia ekonomickej, obchodnej a finančnej blokády zavedenej USA proti Kube. Krátka história vzťahov USA a Kuby. Budovanie socializmu na Kube. Potreba normalizácie vzájomných vzťahov.