Innovative Management Techniques in the Field of Environmental Education - Šooš, Ľubomír
V súčasnej dobe je globálnym trendom prechod na ekonomiku založenú na vedomostiach. Podpora zriadenia takejto ekonomiky je nutne spojená s vytvorením efektívneho inovačného systému pracovných síl, ktoré môžu premeniť objem informácií na efektívne znalosti a následne ich uplatniť.