Klíčenie domácich franšíz - Legéň, Marek
Pojazdné kaviarničky Coffe brothers - jeden z nových pôvodných domácich franšízingových konceptov. Bariéry rozvoja franšízingu na Slovensku v myslení ľudí. Kuriérska spoločnosť GO4 a jej partnerstvá. Zdravotnícka lastovička - franšízingový koncept Slnečný dom.