Hlavná činnosť neziskovej organizácie - Konvalinková, Iveta
Vymedzenie pojmu vyrovnanosť hospodárenia neziskovej organizácie. Predpoklady úspešného hospodárenia. Postup pri projekcii hospodárenia v neziskovej organizácii.