Pomalý štart školskej reformy - Petková, Zuzana
Štart školskej reformy, ktorou sa má do praxe zaviesť duálne vzdelávanie. Spolupráca zamestnávateľov a stredných odborných škôl. Niektoré negatíva reformy. Nedostatočná motivácia žiakov.