Postavenie žien na trhu práce v Slovenskej republike - Veselková, Alexandra
Rodová rovnosť, spravodlivé postoje a rovnaké prístupy k mužom a k ženám, ktoré sú síce rozdielne, ale mali by byť ekvivalentné z hľadiska práv, povinností, možností a výhod v Európskej únii.