Udržiavajte značku v dobrej kondícii - Budinská, Simona
Ako treba k značke pristupovať, aby dosiahla komerčný úspech. Komunikačná fáza značky nikdy nekončí, aj počas prestávok v kampaniach je potrebné aplikovať udržiavací marketing. Piliere úspešnej značky.