Učiteľ nového sveta - Jurinová, Martina
Rozhovor s pedagógom Dávidom Králikom o školstve, o problémoch súčasného vzdelávania, o tom, aké by malo byť vzdelávanie na základných školách, o ohodnocovaní učiteľov, o mimovládnej organizácii Leaf, kde sa venuje mentoringu učiteľov.