Detailný pohľad do predajne sa vypláca - Mišíková, Veronika
Retail audit poskytuje obchodníkom a výrobcom možnosť dôkladne sa oboznámiť so situáciou na trhu v jednotlivých kategóriách a následne stanoviť čo najlepšiu stratégiu predaja.