Zmysel pre krásu - Šimůnek, Petr
Rozhovor s generálnym riaditeľom spoločnosti Fendi, ikony talianskej a svetovej módy. Čo stelesňuje značka Fendi. Fendi ako súčasť skupiny firiem LVMH. On-line obchod s luxusnými výrobkami. Kto sú zákazníci módneho domu Fendi. Luxusná značka dostupná pre čoraz viac ľudí.